SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:fantaziamalom@gmail.com

FESZTIVÁLOK-CÉGES PARTYK-CSAPATÉPÍTŐ

Fesztiválokra, falunapokra és minden nagyobb megmozdulásra ajánlom CSALÁDI PROGRAMjainkat.
Céges programjainkat TOVÁBB»
Fesztivál programjainkon TOVÁBB»

CSALÁDI PROGRAMOK:


BÉBIJÁTSZÓ

24 négyzetméter telis tele játékokkal. 2-7 éves gyermekeknek ajánljuk. Előnyben részesítjük a természetes anyagokat így játékaink java része fából készült. Kirakók, óriás dominó, fa kisvonat csúszda és számtalan csoda.
TOVÁBB»

LOG-IQ-ÁZZ !

A tinédzser és felnőtt korosztálynak ajánljuk, mégpedig ezen korosztályon belül is azoknak, akiket nem riaszt el a kihívás és képesek hosszú időn át töprengeni ördöglakatjainkon, logikai fejtörőinken. TOVÁBB»

ASZTALI JÁTÉKOK

Mindenki imád társasozni 0-99 éves korig. Ebben a játszóházban együtt játszhat a család nagymamától az unokáig. Felhőtlen szórakozás, tartalmas együttlét. TOVÁBB»

TRÉFÁS VETÉLKEDŐ

Szellemi és ügyességi játékok, beugratók, fejtörők, melyeknek középpontjában a móka és kacagás, a vidám együttlét áll, mind a felnőtt, mind pedig a gyerekközönség nagy örömére.TOVÁBB»

JÁTÉKKAVALKÁD

Különleges játékok egyben vagy külön-külön is.
TOVÁBB»

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK ÉS ARCFESTÉS

Kézműves mestereink tényleg bármiből képesek együtt dolgozva a közönséggel alkotni, legyen az papír, fa, dó vagy gyöngy. Próbáld ki az alkotás örömét. Különleges helyekre javasoljuk TOVÁBB»

MINDIG PREMIER MŰHELY

Vodka! Pincér van a legyemben!
TOVÁBB».

Csapatépítő programok

Köztudott tény, hogy egy cégen belül a hatékonyság, a sikeres együttműködés, a lehetőségek optimális kihasználása, nagyban összefügg azzal, hogy a cég alkalmazottai mennyire ismerik mind egymást, mind önmagukat, megtanultak-e együtt dolgozni, tisztában vannak-e mind a saját, mind a kollégáik képességeivel, lehetőségeivel, ötleteivel. TOVÁBB»

STAR WARS (kalandjáték)

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban
TOVÁBB»

SECRET KING (döntési helyzetek)

A királyt elrabolták. Secret királyt alattvalói nagy becsben tartják. Igazságos, jó és becsületes király hírében áll. A királynak van egy fia, akit a király nagyon szeret, de úgy gondolja, hogy sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy majd vezethesse a birodalmat.
A birodalomnak van egy féltve őrzött titka. TOVÁBB»

ROBOTOK (Felsőbbrendűség, főnöki hatalom)

I.sz. 2115-ben járunk. Egy űrbázison vagyunk, ahol szinte már csak robotok dolgoznak. Powell és Donovan azért érkezett, hogy összeszereljenek és betanítsanak egy újfajta robotot a sugárirányító kezelésére, hogy ezzel kiváltsák az állomáson az emberi munkát. Mindösszesen két hetet töltenek a bázison. TOVÁBB»

ÓRIÁSBÁBOK

Óriás vagy Sétáló bábok az életnagyságú plüssfigurák. Céglogók, csapatemblémák, játékfigurák, címerek és bármi, ami sétálva hirdetheti a céged, falud, csapatod. Szeretnél Te is?

TOVÁBB

MIKULÁS

Mikulás a decemberi sláger. Érdemes megnézni mi lehet még, ami mind Mikulás. Meg tudunk lepni? Kattints!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X