SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:fantaziamalom@gmail.com

FESZTIVÁLOK-CÉGES PARTYK-CSAPATÉPÍTŐ

Fesztiválokra, falunapokra és minden nagyobb megmozdulásra ajánlom CSALÁDI PROGRAMjainkat.
Céges programjainkat TOVÁBB»
Fesztivál programjainkon TOVÁBB»

CSALÁDI PROGRAMOK:


BÉBIJÁTSZÓ

24 négyzetméter telis tele játékokkal. 2-7 éves gyermekeknek ajánljuk. Előnyben részesítjük a természetes anyagokat így játékaink java része fából készült. Kirakók, óriás dominó, fa kisvonat csúszda és számtalan csoda.
TOVÁBB»

LOG-IQ-ÁZZ !

A tinédzser és felnőtt korosztálynak ajánljuk, mégpedig ezen korosztályon belül is azoknak, akiket nem riaszt el a kihívás és képesek hosszú időn át töprengeni ördöglakatjainkon, logikai fejtörőinken. TOVÁBB»

ASZTALI JÁTÉKOK

Mindenki imád társasozni 0-99 éves korig. Ebben a játszóházban együtt játszhat a család nagymamától az unokáig. Felhőtlen szórakozás, tartalmas együttlét. TOVÁBB»

TRÉFÁS VETÉLKEDŐ

Szellemi és ügyességi játékok, beugratók, fejtörők, melyeknek középpontjában a móka és kacagás, a vidám együttlét áll, mind a felnőtt, mind pedig a gyerekközönség nagy örömére.TOVÁBB»

JÁTÉKKAVALKÁD

Különleges játékok egyben vagy külön-külön is.
TOVÁBB»

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK ÉS ARCFESTÉS

Kézműves mestereink tényleg bármiből képesek együtt dolgozva a közönséggel alkotni, legyen az papír, fa, dó vagy gyöngy. Próbáld ki az alkotás örömét. Különleges helyekre javasoljuk TOVÁBB»

MINDIG PREMIER MŰHELY

Vodka! Pincér van a legyemben!
TOVÁBB».

Csapatépítő programok

Köztudott tény, hogy egy cégen belül a hatékonyság, a sikeres együttműködés, a lehetőségek optimális kihasználása, nagyban összefügg azzal, hogy a cég alkalmazottai mennyire ismerik mind egymást, mind önmagukat, megtanultak-e együtt dolgozni, tisztában vannak-e mind a saját, mind a kollégáik képességeivel, lehetőségeivel, ötleteivel. TOVÁBB»

STAR WARS (kalandjáték)

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban
TOVÁBB»

SECRET KING (döntési helyzetek)

A királyt elrabolták. Secret királyt alattvalói nagy becsben tartják. Igazságos, jó és becsületes király hírében áll. A királynak van egy fia, akit a király nagyon szeret, de úgy gondolja, hogy sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy majd vezethesse a birodalmat.
A birodalomnak van egy féltve őrzött titka. TOVÁBB»

ROBOTOK (Felsőbbrendűség, főnöki hatalom)

I.sz. 2115-ben járunk. Egy űrbázison vagyunk, ahol szinte már csak robotok dolgoznak. Powell és Donovan azért érkezett, hogy összeszereljenek és betanítsanak egy újfajta robotot a sugárirányító kezelésére, hogy ezzel kiváltsák az állomáson az emberi munkát. Mindösszesen két hetet töltenek a bázison. TOVÁBB»

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X