SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

FANTÁZIAMALOM CSALÁDI SZÍNHÁZ

A Fantáziamalom Családi színház két jól elkülönülő műhelyre osztható: a gyermek és családi előadásokra illetve a felnőtt színházra. Mind a gyerek színház, mind a felnőtt színház előadásaira jellemző az interaktivitás.
TOVÁBB»

MAGYAR NÉPMESÉK

Igazi gyerekszínház, sőt igazi családi színház. Három magyar népmesét dolgozunk fel egészen egyedi előadásban. Interaktív előadásunkban
TOVÁBB»

HETET EGY CSAPÁSRA

A nagysikerű Magyar népmesék folytatása. Vitéz Szőcs kalandjai az ördögökkel, tanulságos mese a rókáról és a farkasról és végül a Kisgömbőc.
TOVÁBB»

PETI VILÁGGÁ MEGY

Ki ne álmodozott volna világutazásról? Gyönyörű tájak különös kultúrák, egzotikus emberek és dalok. Nálad van az útleveled? Nincs? Nem baj mi tudjuk a módját. Megtudhatod Te is, ha kattintasz: TOVÁBB»

VILÁGOK TÁNCA

Táncol a világ, táncolj Te is vele. Műsorunkban betekintünk a világ tánc hagyományaiba.Ellátogatunk a Vadnyugatra, Görögországba, megismerjük a horvát és a magyar néptánc elemeit.
TOVÁBB»

BETLEHEMES

Neked is nehéz megküzdeni az egyre rövidebb nappalokkal a rád boruló sötétséggel? Ne félj, nemsokára fordul a kocka és jön a Fény! Ennek a várását könnyítjük meg Neked, hisz a várakozás nemcsak fennkölt, hanem humoros és szívmelengető is.
TOVÁBB»

VUK

Fürge róka lábak surranó kis árnyak. Jöhet Hozzád Vuk?
TOVÁBB»

TÉLI MESÉK

Téli estéken jól esik egy lelket melengető mese. A sötétségbe Fényt és Szeretetet hoz. Jókai Mór, La Fontaine örök érvényű, gyönyörű meséi a Fantáziamalom Családi Színház által interaktívan feldolgozva.
TOVÁBB»

NYUSZIMESÉK

Gárdonyi, Gárdonyi, Gárdonyi! A zseniális író elött tisztelegve, és kapcsolódva a 2013-as Gárdonyi évhez, feldolgoztuk az író állatmeséiből azokat amelyben nyúl, vagy nyulak szerepelnek. Zseniális TOVÁBB»

MINDIG PREMIER MŰHELY-FELNŐTT PROGRAM

Vodka! Pincér van a legyemben!
Vidám zenés játék valahol egy kocsmában

János/Iván/John/Jean/Bánatos Bika azaz az örök férfi belép a kocsmába. Rendel. Az ital....
Innen indul a történet amiben a közönség történetíróként, szereplőként, rendezőként vesz rész. Ebben az irányított játékban, történet lehetőségeket kínálunk fel, segítünk a csomópontoknál, ezért minden előadás más és más. Dráma és komédia a közönség habitusa, igénye, vérmérséklete, hangulata alapján. Csak egy a biztos: a végén a tánc és mulatság

TOVÁBB»

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB

ÓRIÁSBÁBOK

Óriás vagy Sétáló bábok az életnagyságú plüssfigurák. Céglogók, csapatemblémák, játékfigurák, címerek és bármi, ami sétálva hirdetheti a céged, falud, csapatod. Szeretnél Te is?

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X