SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:fantaziamalom@gmail.com

MIKULÁS

Habár még Mikulás apó nem rázta meg a szakállát, bizony azért Nekünk, akik a gyerekek és családok vidám és önfeledt Mikulás meglepetésén fáradozunk, itt az ideje már a nagy eseményre gondolnunk. Ennek előkészítésében, lebonyolításában szeretnénk segítségedre lenni, hogy idén is méltóképp sikerüljön megörvendeztetni családot, barátot, munkatársat. Ezért ajánljuk figyelmedbe a Fantáziamalom Mikulás Parádéját.

Társaságunk sokfajta szórakozással kedveskedik Mikulás napján. Ötfajta Mikulásváró színpadi programunkon kívül repertoárunkban szerepelnek óriásbábok, kézművesek, táncosok és egyéb játszóházi programok.

Társaságunk egyedi igényeket is kiszolgál. Mikulás kalandparkunk saját ötletű játékainkat tartalmazza.

Minden évben nagy sikert aratnak kézzel készített egyedi ajándékaink, melyet Mikulás kioszthat.Mikulásváró

Amíg a dússzakállú Mikulás apó leszerszámozza rénszarvasait TOVÁBB»

Mikulásváró óriásbábokkal

A Krampuszok eltévedtek és nem találják Mikulást. TOVÁBB»


Krampuszok tánca

Két jókedvű krampusz táncra perdül. TOVÁBB»


Manókaland-zenés mesejáték

Mikulás manói, Manó Hümér és Manó Oktáv elindult világot látni, TOVÁBB»

Krampuszvizsga-Zenés Mikulásváró

Belzebubi és Luciferkó már megint szófogadatlan volt és eltanácsolták őket a Krampuszképzőből. TOVÁBB»

Mikulás kalandpark

Kalandparkunkba Mikulás varázslatos országába látogatunk. Egyedi készítésű fantáziajátékainkkal játszva átélhetjük Mikulás és az őt segítő manók hétköznapjait. TOVÁBB»Kézműves foglalkozások, arcfestés és lufihajtogatás

Kézműveseinken az érdeklődők saját maguk készítik el remekműveiket kézműves mesterünk segítségével.Egyedi Mikulásos-Karácsonyi ajánlatunk listájából könnyű a választás. TOVÁBB»Játszóházi programok-Gyerekeknek, anyukáknak, apukáknak

TOVÁBB»


Óriásbábok

Nini, megelevenedtek a Mikulás bácsi puttonyában rejtőző apró plüssfigurák ! Hű, de hiszen ezek embernagyságúak és még játszani, beszélgetni is lehet velük!

Puttonyba valók-Amiket a Mikulás bácsi szívesen oszt

TOVÁBB»


Teremdekoráció

Előzetes felmérés és egyeztetés alapján, bármilyen helyből Mikulás paradicsomot varázsolunk. Hívj és próbáld ki!
TOVÁBB»

FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB

ÓRIÁSBÁBOK

Óriás vagy Sétáló bábok az életnagyságú plüssfigurák. Céglogók, csapatemblémák, játékfigurák, címerek és bármi, ami sétálva hirdetheti a céged, falud, csapatod. Szeretnél Te is?

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X