SZÕCS PÉTER

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

SZÜLINAP- GYEREKZSÚR SZERVEZÉS-FELNŐTT SZÜLETÉSNAPOK SZERVEZÉSE

Születésnap szervezés: nehéz, munkás és nem szereted. Gyerekzsúr szervezés: mi tudunk segíteni. Születésnap szervezés: szeretjük, mert jó a mosolyt látni az arcodon. Születésnap és gyerekzsúr szervezés: ha érdekelnek a részletek TOVÁBB»

STAR WARS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban....INKÁBB NÁLAD Star Wars születésnap!
TOVÁBB»

HERCEGNŐS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Úgy érzed Te vagy a legszebb hercegnő! Hercegnős szülinap egyenlő a játékkal és mókával. Persze a fantázia szárnyán elutazunk Arielhez, és megnézzük mit játszik Hamupipőke, vagy Hófehérke és Aranyhajjal is várnak izgalmas kalandok. Hívj és csinálunk egy igazi csajos bulit.

DÍNÓS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Téged is érdekelnek a Triceratopszok és a T-Rexek. Varázslatos utazásra hívunk, ahol megosztjuk egymással tudásunkat és felfedezzük milyen volt az élet 65 millió évvel ezelőtt. Ne félj! Ez nem egy száraz előadás, hisz a „komolyságunkat” elhagytuk valahol, így a szülinap végig vidám játék. Hívj bátran, ha Te is szereted a Dínókat.

INDIÁNOS SZÜLINAP SZERVEZÉS

Hányszor gondoltad már, hogy jó lenne indiánnak lenni. Most itt a lehetőség, hogy elmenjen Hozzád egy igazi indián törzsfőnök és együtt játsszon doboljon veled
TOVÁBB»

FELNŐTT SZÜLETÉSNAP SZERVEZÉS

Gondolkoztál már azon a kérdésen, hogy mi lett volna ha? Biztos vannak Neked is az életedben ilyen fordulópontok. Érdekel a másik világ? Szeretnél Sliders lenni? Hívj minket és mi eljátsszuk az alternatív valóságodat!Éld meg az életed máshogyan.TOVÁBB»

SZÜLETÉSNAP SZERVEZÉS KIEGÉSZÍTŐK

FOTÓ VIDEÓ: Profi fotós és videós örökíti meg a napot.
ÓRIÁSBÁB: Élő plüssfigura a szülinapodon. Lehet ez Maci, Vakond, vagy Vipo kutya
ARCFESTÉS, KÉZMŰVES: Ha nyugisabb dolgokra vágysz. Arcfestőnk bármit az arcodra varázsol, kézművesünk bármit elkészít a Te segítségeddel.
BŰVÉSZ: Elvarázsolunk egy 30 perces mágikus műsorral.


 
 
«     »
 
 
X