2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZŐCS PÉTER

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

SZŐCSNÉ GOTTWEISZ TÍMEA

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

SZÜLINAP- GYEREKZSÚR SZERVEZÉS-FELNŐTT SZÜLETÉSNAPOK SZERVEZÉSE

Születésnap szervezés: nehéz, munkás és nem szereted. Gyerekzsúr szervezés: mi tudunk segíteni. Születésnap szervezés: szeretjük, mert jó a mosolyt látni az arcodon. Születésnap és gyerekzsúr szervezés: ha érdekelnek a részletek TOVÁBB»

STAR WARS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban....INKÁBB NÁLAD Star Wars születésnap!
TOVÁBB»

HERCEGNŐS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Úgy érzed Te vagy a legszebb hercegnő! Hercegnős szülinap egyenlő a játékkal és mókával. Persze a fantázia szárnyán elutazunk Arielhez, és megnézzük mit játszik Hamupipőke, vagy Hófehérke és Aranyhajjal is várnak izgalmas kalandok. Hívj és csinálunk egy igazi csajos bulit.

DÍNÓS GYEREKZSÚR SZERVEZÉS

Téged is érdekelnek a Triceratopszok és a T-Rexek. Varázslatos utazásra hívunk, ahol megosztjuk egymással tudásunkat és felfedezzük milyen volt az élet 65 millió évvel ezelőtt. Ne félj! Ez nem egy száraz előadás, hisz a „komolyságunkat” elhagytuk valahol, így a szülinap végig vidám játék. Hívj bátran, ha Te is szereted a Dínókat.

INDIÁNOS SZÜLINAP SZERVEZÉS

Hányszor gondoltad már, hogy jó lenne indiánnak lenni. Most itt a lehetőség, hogy elmenjen Hozzád egy igazi indián törzsfőnök és együtt játsszon doboljon veled
TOVÁBB»

FELNŐTT SZÜLETÉSNAP SZERVEZÉS

Gondolkoztál már azon a kérdésen, hogy mi lett volna ha? Biztos vannak Neked is az életedben ilyen fordulópontok. Érdekel a másik világ? Szeretnél Sliders lenni? Hívj minket és mi eljátsszuk az alternatív valóságodat!Éld meg az életed máshogyan.TOVÁBB»

SZÜLETÉSNAP SZERVEZÉS KIEGÉSZÍTŐK

FOTÓ VIDEÓ: Profi fotós és videós örökíti meg a napot.
ÓRIÁSBÁB: Élő plüssfigura a szülinapodon. Lehet ez Maci, Vakond, vagy Vipo kutya
ARCFESTÉS, KÉZMŰVES: Ha nyugisabb dolgokra vágysz. Arcfestőnk bármit az arcodra varázsol, kézművesünk bármit elkészít a Te segítségeddel.
BŰVÉSZ: Elvarázsolunk egy 30 perces mágikus műsorral.


SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X